Jag vill att det händer mer!

Vill du också att relationsområdet ska utvecklas? Det finns flera sätt att stötta Relationsinstitutets arbete. Du kan sprida att vi finns, använda det vi gör eller donera en peng. Du kan också bli aktiv medlem i organisationen.

Gör något tillsammans med oss

Vad kan du göra i Relationsinstitutet? Du kan delta i projekt med relationsteman, arrangera träffar eller hålla i samtalsgrupper. Om du inte vet vad du vill göra men har någon speciell färdighet som till exempel programmering eller illustration, kommer vi alldeles säkert ha användning för det. Vi gör också samarbeten och hjälper andra på olika sätt.

En bra början

Vi är ingen vanlig ideell förening, eller jo det är vi, men vi har ett tillägg, en rådgivningsprocess för beslut, så vi funkar inte riktigt som andra föreningar. En bra början är att skaffa ett konto i vårt community och känna hur det känns. Du kan också mejla till dem som har medlemsansvar hos oss, medlem@relationsinstiutet.org och så kan vi berätta mer om hur det funkar.

Put a ring on it

När du är redo, prata med Ribot, vår medlemsbot, så kommer den ta dig igenom processen att bli medlem. Det är också för dig som vill förnya ditt medlemskap. Om du pratar med Ribot kommer vi spara konversationen och dina uppgifter för att kunna kontakta dig och använda till vårt medlemsregister – och utveckla Ribots repertoar. Säg till Ribot att du vill bli medlem. Vi har en medlemsavgift på 150 kronor per år och reducerad variant på 50 kr vid behov. Medlemsprocessen tar ca 15 minuter.