Jag vill att det händer mer!

Vill du också att relationsområdet ska utvecklas? Bli medlem med hjälp av Ribot, se knapp till höger så stödjer du Ri och vårt fortsatta arbete. Vi har en medlemsavgift på 150 kronor per år och reducerad variant på 50 kr vid behov. Sprid gärna att vi finns! Medlemmar får tillgång till vår materialdatabas med tips på texter, böcker, poddar med mera.

Involvera dig djupare

Vad kan du göra i Relationsinstitutet? Du kan delta i projekt med relationsteman, göra aktiviteter och supporta organisationen med ekonomi och liknande. Om du inte vet vad du vill göra men har någon speciell färdighet som till exempel programmering eller illustration, kommer vi alldeles säkert ha användning för det. Kanske är det något särskilt du vill lära dig, då finns det möjlighet till det. Du kan även ta initiativ till projekt efter att ha gått igenom rådgivningsprocessen. Vi gör också samarbeten och hjälper andra på olika sätt.

Hur Ri funkar

Vi är ingen vanlig ideell förening, eller jo det är vi, men vi har ett tillägg, en rådgivningsprocess för beslut, så vi funkar inte riktigt som andra föreningar. I föreningen är det huvudsakligen medlemmarna – inte styrelsen – som har ansvar för att fatta beslut, ta initiativ och leda föreningen.


Prenumerera på nyhetsbrev

    Mailkurs om relationer

    En liten kurs i tio delar för dig som vill tänka mer om relationer. Inget krav på motprestation, kostar inget utom din tid och varje del kommer direkt till din inkorg under loppet av sju veckor.